Hej! I detta blogginlägg tänkte jag dela med mig av en härlig kväll när jag var ute med mina vänner på en restaurang i Varberg. Efter en peppande förfest så gick vi ut för att äta och dricka gott. Det var en varm kväll, perfekt för att äta utomhus. Vi hade redan bestämt på vilken restaurang skulle äta och vi gick på mitt förslag. Vi hade alla samlats på min favoritplats i Varberg – en vacker restaurang vid vattnet. Restaurangen var liten och mysig, med många olika sittplatser. Vi bestämde oss för att sitta ute på terrassen och njuta av den varma sommarnatten. Utsikten från vårt bord var spektakulär. Vi beställde några drinkar medan vi väntade på vår mat. Vi skrattade och pratade och njöt av varandras sällskap och den utsökta maten. Vi startade med förrätt med en öl till som servitören rekommenderade. Sen beställde vi alla olika huvudrätter för att få en riktigt bra uppfattning om menyn och vi hittade alla varsin favorit. Efter vi ätit färdigt beställde vi in några öl för att prova deras stora sortiment och på denna restaurang har de även ölprovningar. Den friska luften och stjärnorna på himlen fick oss att känna oss så lyckliga och nöjda med livet. Vi kände att vi hade haft en verkligt speciell kväll tillsammans. Det var en av de stunder som man bara vill stanna kvar i för evigt! Vi hade en underbar kväll med bra sällskap och utsökt mat på en jättetrevlig restaurang! Efter maten bestämde vi oss för att ta en promenad i parken. Vi pratade och njöt av den friska luften. Vi stannade upp för att beundra himlen och pratade om livet, kärlek och vänskap. Det var en sådan härlig kväll som jag aldrig kommer att glömma. Jag kan inte minnas när jag senast hade haft en så bra kväll! Det var en väldigt härlig upplevelse. Tack för att du läste! Hälsningar från Julia